Termék 2017-10-06T10:02:40+00:00

 

 

 

 

Kutya GPS Nyomkövető Nyakörv

 

Jelenleg elérhető legmodernebb digitális kijelzővel ellátott eszköz!

 

Termékünk kutyusok részére speciálisan kifejlesztett, GSM/GPRS/GPS üzemmódú helymeghatározó eszköz. Jelenleg a legmodernebb, digitális kijelzővel ellátott, cseppálló és részben vízálló GPS nyakörv, ami méretének és súlyának köszönhetően kisebb kutyusokra is feltehető.

Folyamatosan nyomon követheti kis kedvencét interneten, egy ingyenes online térkép segítségével, amely bármilyen okostelefon vagy táblagép, iPad, iPhone segítségével megjeleníthető.

Ez a készülék az első és egyetlen, ami digitális kijelzővel ellátott és ennek köszönhetően könnyedén ellenőrizhető az akkumulátor töltöttségi szintje, illetve az adott helyen lévő térerő, beleértve az internetes térerőt is, ami a helymeghatározás pontosságának alapvető feltétele.

 

GPRS üzemmód – hogy folyamatosan szemmel tarthassuk, és indulhassunk, ha kell

Miután behelyeztük a CitySIM-et vagy bármelyik magyar szolgáltató internet elérhetőséggel azaz adatforgalommal rendelkező SIM-kártyáját a készülékbe és bekapcsoltuk, egy SMS-sel történő beállítás után, nyissuk meg okostelefonunkon vagy táblagépünkön az ingyenesen letölthető „ AIBEILE” alkalmazást, majd lépjünk be és azonnal láthatjuk a térképen kis kedvencünk aktuális tartózkodási helyét vagy akár útvonalát is. A nyomkövető nyakörv a beállított időközönként elküldi aktuális pozícióját a térképrendszerre.

Fontos: ha kedvence olyan helyen tartózkodik, ahol nagyon gyenge vagy nincs térerő, akkor a készülék pontatlanabb vagy térerő hiányában nem tud adatokat küldeni az aktuális koordinátákról. Ilyenkor a térerő megszűnése előtti pozíciót látjuk utoljára, illetve a térerő visszatérésével ismét az aktuális pozícióról kapjuk az adatokat.

 

GEO-Fence üzemmód – hogy tudjuk, ha elindul

A GEO-fence azaz Karantén funkciónak köszönhetően riasztási jelzést kapunk az üzenetközpontba, ha kedvencünk elhagyja az általunk kijelölt határvonalat. Ezt a funkciót az alkalmazáson belül tudjuk könnyedén beállítani.

Fontos tudni, hogy ez a funkció cellainformáció meghatározásával történik a Mobilszolgáltató adótornyai segítségével és emiatt a pontossága nagyban függ az adott lokáció lefedettségétől.

 

Az üzemeltetés költségei:

Nálunk nincs a térképes szolgáltatásnak havidíja!

Az elmúlt időszakban olyan készülék is megjelent a piacon, aminek havidíjhoz kötik a térképes szolgáltatás használatát és fél éven belül már sokkal drágább lesz, illetve ha nem szeretnénk tovább fizetni a havi díjat a készülékünk eladhatatlan és használhatatlan lesz.

Az egyetlen költsége a készülékbe helyezett SIM-kártya használatakor merül fel, a mobilszolgáltató felé. Az internet használathoz egy Feltöltős SIM-kártya is alkalmas, de fontos tudni, hogy feltöltős SIM-kártya esetén az egyenleget folyamatosan ellenőrizni kell, mert a szolgáltató nem küld semmilyen jelzést és ha lemerül a kártya egyenlege nem fog működni a készülék.

A nyakörv minimális adatforgalmat generál, és azt is csak akkor, ha aktív állapotban van.

A készülék üzemeltetése fentieken kívül nem igényel semmilyen egyéb extra költséget, nincs előfizetési vagy belépési díj.

Bármelyik mobilszolgáltatónál megvásárolt SIM-kártyával használható, de javasoljuk a Vodafone és Telenor kártya használatát a lefedettség miatt, illetve ajánljuk a CitySim kártyát, ami egy nemzetközi SIM-kártya és mindig a legerősebb hálózatra áll rá és külföldön is működik anélkül, hogy be kellene állítani.

 

Fontos:

a SIM-kártyát a készülékbe helyezés előtt be kell állítani, hogy Ne kérjen „PIN” kódot.

 

A készülék műszaki paraméterei:

Súly: 35g

GPS CHIP: MTK

Kijelző: OLED 0.66inch

SIM foglalat: Micro SIM

GPS érzékenysége: -143dBm

Frekvencia: 850/900/1800/1900MHz

Méret: 60mm hosszú X 35mm széles X 12mm

Indítási idő: „hidegen” 45mp, „melegen” 35mp

Hálózat: kártya független GSM/GPRS/GPS/LBS

GPS antenna: Nagy érzékenységű kerámia antenna

Akkumulátor: tölthető és cserélhető 500 mAh Li-Ion

Üzemidő: készenléti idő 2-3 nap, folyamatos internetkapcsolat esetén 16-20 óra

 

A készülék három színben elérhető:

Fekete ; Fehér ; Piros

 

Tartozékok:

1 db GPS nyakörv

1 db USB mágneses töltő

 

Eredeti, megbízható minőség, 1 év garancia!

Az AIBEILE alkalmazás INGYENESEN letölthető IOS és ANDROID rendszerre.

A szolgáltatás ingyenes! Támogat számos népszerű nyomkövetőt, amelyek a világ különböző országaiban beszerezhetők. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a hasonló termékek között is jelentős minőségi különbségek vannak.

(Jellemzően a másolatokon nem működik minden funkció rendesen, de legfőképp GPRS módban használhatatlanok és nem vízállóak.)

Ismeretlen helyről vásárolt készülékek kompatibilitási problémái miatt a cég felelősséget nem vállal.

Az MG Home Kft. által forgalmazott készülék az eredeti, valós idejű (online) GPS nyomkövető nyakörv. A készülék eredetisége a AIBEILE térképrendszerhez történő csatlakozáskor IMEI szám alapján beazonosításra kerül.