Térkép 2017-10-06T10:03:40+00:00

 

Az AIBEILE alkalmazás egy ingyenesen letölthető és használható, valós idejű GPS helymeghatározó szolgáltatás

Segítségével könnyen nyomon követheti házi kedvencét. Az alkalmazást bárki könnyedén képes letölteni és beállítani

Nincs havi díj, nincs aktiválási díj, az alkalmazás ingyenes

Mindössze annyit kell tennie, hogy megkeresi a Play áruházban vagy az App Store-ban az AIBEILE alkalmazást, letölti készülékére és elkezdi használni a rendszert. Az egyetlen költsége a készülékbe helyezett SIM-kártya használatakor merül fel, a mobilszolgáltató felé

A GPS minimális adatforgalmat generál, és azt is csak akkor, ha aktív állapotban van

Például: elkóborol kedvence, és szeretné megtudni, hogy merre jár, akkor belép az alkalmazásba és azonnal megjelenik a pozíciója a térképen. Az alkalmazásban könnyedén lehet változtatni a pozíciók megjelenésének időtartamát. 3 előre beállított opció van, de SMS paranccsal szabadon állítható

A leggyorsabb lekérdezés 15mp lehet, de ez nagyban csökkenti az akkumulátor kapacitását

Okostelefonján vagy táblagépén az AIBEILE rendszerbe belépve azonnal látja a térképen, hogy merre megy kedvence és tud is utána indulni.

Lehetősége van utcanézetben vagy domborzati módban használni a térképet így megkönnyítve az adott terület átláthatóságát.

A nyomkövető szoftver online, azaz interneten működik.

Az alkalmazás megnyitásakor a következő felület fog megjelenni, ahova szükséges megadni a GPS dobozán található 10 számjegyből álló ID számot és egy alap jelszót, ami 123456, de az alkalmazásban könnyedén módosítható a belépéshez szükséges jelszó. (Kérjük, jegyezze meg az ID számot)

Belépés után a „more” menüre klikkelve további opciók közül tud választani.

Itt állíthatja be a Geo-fence lehetőséget, aminek hatósugarát a célkereszt mozgatásával tudja változtatni és a „save” gombbal tudja menteni a beállítást.

A riasztási üzeneteket a „messages” menü-be érkeznek.

A beállítások „settings” menüpont alatt további lehetőségek közül tud választani:

 

„working mode” itt tudja beállítani a pozíció frissítés időtartamát

„admin nummer” itt tud megadni egy telefonszámot, amire az sms riasztások érkezzenek

„language and timezone” itt tudja megváltoztatni az időzónát és a nyelvet

„remote shutdown” aktív állapotban a készüléken található bekapcsoló gomb más funkciót tölt be ezért ha le szeretné állítani a készüléket itt teheti meg

„about device” itt tud nevet beállítani és egyéb információkat

„change password” itt tudja a belépéshez szükséges jelszót módosítani

 

A „ history tracking” menü alatt dátum szerint keresheti vagy listázhatja az elmúlt 60 napra visszamenőleg a GPS nyomvonalát és hollétét.

Ez a rendszer támogat számos népszerű nyomkövetőt, amelyek a világ különböző országaiban beszerezhetők. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a hasonló termékek között is jelentős minőségi különbségek vannak. (Jellemzően a másolatokon nem működik minden funkció rendesen, de legfőképp GPRS módban használhatatlanok és nem vízállóak.) Ismeretlen helyről vásárolt készülékek kompatibilitási problémái miatt a cég felelősséget nem vállal.
A MG Home Kft. által forgalmazott készülék az eredeti, valós idejű (online) GPS nyomkövető. A készülék eredetisége az AIBEILE térképrendszerhez történő csatlakozáskor IMEI szám alapján beazonosításra kerül.