Impresszum 2017-08-28T21:24:44+00:00

 

Impressum

A www.haziallatgps.hu honlapon szereplő információk tulajdonosa az MGHome Kft.

 

Üzemeltető:

Cégnév: MGHome Kft.
Székhely: H-1171 Budapest, Oszlop utca 33
Cégjegyzék szám:    01-09-971122
Cégbejegyzés kelte: 2016.03.28
Nyilvántartó bíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Adószám: 23555721-2-42
Statisztikai számjel: 23555721-6831-113-01
Tárhely szolgáltató: DiMa.hu Kft
Címe: H-4026 Debrecen, Borz utca 1. Fsz/2
Telefon: +36 30 551 0366 ; +36 20 981 1555
E-mail: info@haziallatgps.hu

 

Az oldal működésével kapcsolatos észrevételeit a info@haziallatgps.hu e-mail címre küldheti.

Köszönjük, hogy meglátogatta oldalunkat!


 

Jogi nyilatkozat és szerzői jogok

 

Ön a (www.haziallatgps.hu) honlapra (a továbbiakban: Honlap) való belépéssel elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója a rendszernek:

A Honlapon található tartalom az MGHome Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) kizárólagos szellemi tulajdona. A Szolgáltató fenntart minden, a Honlap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával, terjesztésével kapcsolatos jogot. A Honlap tartalmát magyar törvények védik.

A www.haziallatgps.hu weboldal tulajdonosának (MGHome Kft.) előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a Honlap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, forráskód, védjegy, fotó, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) másolása, felhasználása, feldolgozása és bármilyen módon történő értékesítése. A Honlap oldalai teljes terjedelmükben, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, tilos azokból bármely részt kivágni, és azt nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni.

Tilos továbbá a Szolgáltató előzetes írásbeli engedélye nélkül a Honlap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A Honlap jogosulatlan felhasználása büntetőjogi és polgári jogi következményeket von maga után.

A Honlapról értesüléseket csak a Honlapra való hivatkozással lehet átvenni úgy, hogy az átvevő nem módosíthatja az eredeti információt és köteles a Honlapra utaló egyértelmű hivatkozást minden későbbi hivatkozásnál is feltüntetni.

Domain neve, valamint a haziallatgps név és logó szerzői jogi védelem alatt áll, felhasználása – hivatkozás kivételével – kizárólag a Szolgáltató előzetes, kifejezett írásbeli hozzájárulásával lehetséges.

A Szolgáltató pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A MGHome Kft. követelheti a jogsértés azonnali abbahagyását és kárának teljes körű megtérítését.